Ielago
|
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-09-14, 6:41 PM | Ziņa # 1 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nu es spēlēju PT, man nevis lago, bet itkā aizķerās ika pa brītiņam ekrāns, ar mazāko grafiku tas pats, un es arī meiģināju prosta test drive, arī tā aizķerās. Test drive interneta vaina nevar būt, tikai datora, bet tad kapēc nav atškirības starp grafikām? Nu nopirku jauno cieto, varbūt tapēc lago? Abi cietie ir uzlikti, jaunais ir ļoti dārgs, labas firmas, PT vēl stāv uz vecā diska, itkā drīzumā viss tiks dzēsts un defragmentēts (vecajam), un varbūt tad pazudīs tā aizsķeršanās? un vispār man nav tas PT uz cipa C diska, man pirms tam bija C: (programmām), D: (vissam kam), un E:(spēlēm). Tagad ir tādi 6
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Pirmdiena, 2008-09-15, 8:06 PM | Ziņa # 2 | Grupa: Users | Vajag normali visus cietos izdzēst (formatēt) Operētājsistēmas cieto ieskaitot un tad varēsi uz jaunas svaigas operētājsistēmas uzintalēt PT un tad jau vajadzētu iet labi
| | |
|
Lett | Datums: Otrdiena, 2008-09-16, 4:02 PM | Ziņa # 3 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nu paldies gudrais datorģēnij, drīz tas tiks izdarīts
| | |
|
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-09-28, 12:41 PM | Ziņa # 5 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Man tieši pēc jaunā patch šīs problēmas ar lagošanu beidzās
| | |
|
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-09-28, 4:59 PM | Ziņa # 7 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Ko tu tur mani šauj :D?
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Svētdiena, 2008-09-28, 9:51 PM | Ziņa # 8 | Grupa: Users | Quote (Lett) Man tieši pēc jaunā patch šīs problēmas ar lagošanu beidzās biggrin Nē problēmas
| | |
|
Lett | Datums: Otrdiena, 2008-09-30, 12:53 PM | Ziņa # 9 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Man nepieleca
| | |
|
|
Lett | Datums: Trešdiena, 2008-10-01, 9:51 PM | Ziņa # 11 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Lauķis is strange
| | |
|
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-10-02, 2:31 PM | Ziņa # 13 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Pēdēja laikā tu dažā labā postā spamo ar smaidiņiem...
| | |
|
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-10-02, 2:34 PM | Ziņa # 15 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Labāk minētu autiņus
| | |
|
|
Viesis | Datums: Sestiena, 2014-01-11, 9:23 AM | Ziņa # 17 | Grupa: Viesi | Hi, I thought your atrlcie in computerworld was very well written and addresses the problems that we sysadmins are faced with today.There is however a really good software solution on the market right now !! I'm not sure if you've heard of splunk (splunk.com) before ?They create a full text index of your log data and allow you to do boolean searches.I'm running the beta version here at work and I must say that it has made things much easier for me and my team.The splunk engine ties related events together nicely and has a really neat web interface.The only thing it doesn't do is regular expression filter of the results which means that sometimes we have to fall back to grep and the like.You should take a look at the live demo they have on their site it's really awesome !!! | | |
|
Viesis | Datums: Pirmdiena, 2014-01-13, 1:29 AM | Ziņa # 18 | Grupa: Viesi | Lot of smarts in that <a href="http://hvkxook.com">pogsnit!</a> | | |
|