Sonora
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-08, 9:55 PM | Ziņa # 1 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Sonora vairs nav Game Sage.
| | |
|
ozo03 | Datums: Sestiena, 2008-08-09, 9:35 PM | Ziņa # 2 | Grupa: Komandas biedrs | kāpēc vairs nav?
SPIED TE! | | |
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-08-09, 10:02 PM | Ziņa # 3 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Īsti nezinu, bet vēlāk papētīšu un tad jau noskaidrošu
| | |
|
|
Lett | Datums: Trešdiena, 2008-08-13, 6:55 PM | Ziņa # 5 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Kā tā?
| | |
|
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-21, 11:43 PM | Ziņa # 7 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Viņš vaitad katru reizi neliek citu beibi?
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-21, 11:52 PM | Ziņa # 8 | Grupa: Users | Tā pati beibe tika cita bilde
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-22, 11:43 AM | Ziņa # 10 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Quote (MARTINIVLKS) Tā pati beibe tika cita bilde Viņam gan seksīgs zaķis ir Quote (Lapro) vienkarsi biju daudz mazaaks lvl un trasiite, taisnee peec liikuma sim veesi pagaaju garaam vairaakas reizes un taa bija otraa reize kad tureeja mani aizdomaas pa kautkaadu tur ciitosanu vai ko tamliidziigu, jau ieprieks biju runaajis ar gs kuri bija skatijusies manus atkaartojumus un beeginaajusi atkost kas pa lietu ka C5 lvl vinne A5 dzekus!!!! Njā... Es arī būtu šokā
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Otrdiena, 2008-09-16, 4:45 PM | Ziņa # 11 | Grupa: Users | Sonora ir nobanots Cerams šis foruma ieraksts vēl nebūs izdzēsts http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=176154 Ja nu tomēr sonoras rakstītais no rezerves acc: Sonora Rank 5 Rank 5 Joined: 13 Jun 2007 Posts: 4579 Location: Gone Belgium To gerbiepiep Gave you a free Evo and 60 replay tapes. Enjoy it. Sonora.exe Rank 0 Rank 0 Joined: Yesterday Posts: 2 Location: G, Belgium Well my account is now banned, so had to say something before the ban. Wink Bunnywuv Rank 0 Rank 0 Joined: 27 Nov 2007 Posts: 10 Location: Gualapa Barbados Me again, on my last account I got laying around here. And I got a perma-ban because I told the producer he is a moron and that he should go f-u-c-k himself with the large stick that's up his a-s-s. Basicly because I lost all my cars and stuff, and my higher level char in GoldSlam, I won't be playing any AeriaGames soon. Had to give away my last AP because I knew the ban was coming. This account will be banned too soon, so if I don't answer anymore, I probably never will. Have fun all. P.S.: GSXR13K, you are a moron.
| | |
|
Lett | Datums: Otrdiena, 2008-09-16, 7:06 PM | Ziņa # 12 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Karoč, mani iekš PT tagad patur tikai tas, ka es tur esmu ieguldījis piķi mazliet Nu i piekāst to PT, drīz sencis pabeigs remontu, tad būs cash, un tad regulāri pirksim lietotas riepas lai pa kādu trasi gonkotu PT ilgi vairs nedzīvos.
| | |
|
|
Lett | Datums: Otrdiena, 2008-09-16, 7:46 PM | Ziņa # 14 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Da nespļaušu pāri plecam, cipa PT būtu interesantāk braukt nekā istajā dzīvē? Nu labi, varbūt tu brauc viens pats manā gadijumā, un ar nevienu nesacenties, bet tik un tā, ar sporta automašīnu tas ir jautri
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Otrdiena, 2008-09-16, 8:09 PM | Ziņa # 15 | Grupa: Users | Quote (Lett) Da nespļaušu pāri plecam, cipa PT būtu interesantāk braukt nekā istajā dzīvē? Nu labi, varbūt tu brauc viens pats manā gadijumā, un ar nevienu nesacenties, bet tik un tā, ar sporta automašīnu tas ir jautri nevar protams nepiekrist ka braukt dzīvē ir interesantāk neka spēlē lai kādā tā būtu, bet ka vakara izkalide spēle ir pieejamāka nekā autosports gan dēl tā mpašām riepām gan degvielas dārdzībai kamēr elektrība vēl joprojām maksā tik cik maksā. Lai nu ka es nevēlos tevi kautkadā veidā ierobežot ja tev ir tāda iepēja, izmato, es arī tavā vietā to darītu
| | |
|
Viesis | Datums: Pirmdiena, 2012-01-23, 4:58 AM | Ziņa # 16 | Grupa: Viesi | That's a smart way of thiinnkg about it. | | |
|
Viesis | Datums: Sestiena, 2014-01-11, 4:03 AM | Ziņa # 17 | Grupa: Viesi | Wonderful beat ! I would comparable to appnertice at the same time as you amend your web position, how possibly will i subscribe representing a blog site? The account helped me a suitable pact. I had been tiny fragment aware of this your publicize untaken intense clear idea | | |
|
Viesis | Datums: Svētdiena, 2014-01-12, 7:20 PM | Ziņa # 18 | Grupa: Viesi | တကယ က အ က က ခ င တ တယ ... ဟ တ ပ Germany က တ လ ဝက မ န တ .. eng, brazil, arg <a href="http://evgxmn.com">suorppt</a> တ လည တ တ ပ ... Holland ထက စ ရင Spain က င စခ င တ လည တ တယ ... ဒ post 1 ခ လ က က ယ က ရ ပ ထ တ အတ င ပ ...P.S. အ မ ဖတ ဖစ ပမယ comment မထ ခ မ ဘ .. အခ ကတ လ န လ ပ ... (: | | |
|