Gaidāmie auto iekš PT
|
|
Lett | Datums: Trešdiena, 2008-08-27, 3:21 PM | Ziņa # 1 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Gaidāmie auto iekš PT: Nissan skyline GTR R33 (1997) Lett komentārs: Skyline ir diezgan liels fanu pulciņš, tapēc daudzi to pirks, tomēr skyline ir diezgan slikts trasē, bet ļoti ātrs drag race. Ja drag race režīmā nevarēs sacensties dažādas klases autiņi, tad no skyline īsta labuma nebūs. Tas varētu būt arī diezgan lietderīgs wangan sacīkstēs, kur var dabūt daudz RP un XP (salīdzinoši ar citām trasēm). Honda Civic SiR ll EG6 (1991) Lett komentārs: Neko daudz par Civic nezinu, tam ir priekšējā piedziņa un diezgan pieklājīga jauda. Civic tāpat kā skyline ir daudz fanu, tikai jautājums - vai tiešām tas kļūs populārs neskatoties uz tā klasi? Jo parasti visi AP auto pircēji skatās tieši uz dārgākajiem (lasīt ātrākajiem) autiņiem. Nissan Silvia K's S14 Aero (1996) Lett komentārs: Visi drifta fani sarosās (un ne tikai), jo Nissan Silvia K's S14 Aero drīzumā sagaidāms iekš PT. Šis auto noteikti kļūs par hitu, vismaz drifta režīmā, un vēl - es apsolos kad viņš iznāks, es pats viņu sev nopirkšu. Vienīgi vairāk gribētos S15, bet ar pareizo body kitu S14 ir agrevīsuma elegance. Honda NSX Type-R (2002) Lett komentārs: Šo auto daudzi gaida, bet manuprāt nekas iespaidīgs nebūs. Auto būs class 5, un drošsvien pirks tikai vissīstākie fani. Daudz spēlētāji būs vīlušies, jo viņi gaida ka auto spēs konkorēt ar Corvetti un panamu, bet tā nebūs. Honda Civic Type-R EP (2004) Lett komentārs: Vismaz es esmu vīlies, ka netiks realizēta nākamā paaudze. Man vairāk patīk tas otrais civic's, jo manuprāt tajā mājo īsts civic gars. Toyota Hilux Surf (2006) Lett komentārs: Smieties vai raudāt? Mitsubishi Outlander (2006) Lett komentārs: Šis ir tik tiešām drosmīgs solis, neviens to negaidīja... Tomēr, vai es esmu vienīgais kam šis auto patīk? Honda S2000 (2003) Lett komentārs: Līdz beidzot vēl viens kabriolets - jaudīgs un ātrs sporta auto. Grūti prognozēt vai šis auto kļūs populārs, ir fakti gan par to, gan pret. Personīgi es šo auto nemaz netaisos pirkt, ja nu vienīgi ja būs pieejama arī "cietā virsbūve", normāls spoileris un body kits. Nissan Z33 350Z (2003) Lett komentārs: Šo auto mums jau sen vajadzēja! Šis auto ir lielisks. Nē, jūs pārpratāt, es nēsmu 350Z, un arī netaisos to pirkt, bet tik tiešām šis auto ir lielisks. Nu ja godīgi, tad varbūt arī smukā salona dēļ viņu nopirkšu. Chevrolet Camaro Concept Lett komentārs: O jā! šo mums vajadzēja jau sen. Tomēr pirkšu tikai tad, ja tas būs ātrāk par corvetti. Starp citu vai esat jau redzējuši Camaro salonu? Ja nē, tad labāk to arī nedariet. Hummer H3 [img]http://images.motortrend.com/auto_shows/coverage/sema/112_2006_sema_71z+2007_hummer_h3_open_top+rear_view.jpg[/img] Lett komentārs: Interesanti kurš tādu pirks? Vēl vairāk - kurš ar tādu brauks? Varbūt kāds hip hop'a fans, vai astoņus gadus vecais naftas magnāta mazdēls? Fantasy cars: Morello S Type 2007 (Lamborghini Miura) Lett komentārs: Panamas konkurents? Iespējams Drako Hemi - Zināms vienīgi tas, ka tas būs Hot rod stila auto. Quadro SD T5 - Drošsvien kāds audi
| | |
|
Lett | Datums: Trešdiena, 2008-08-27, 4:17 PM | Ziņa # 2 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Vienu auto palaidu garām Mazda RX 7 GT Limited FC J (1985)
| | |
|
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-28, 3:09 PM | Ziņa # 4 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Es personīgi nevaru sagaidīt Nissan Silvia Kaut nu ātrāk viņa būtu spēlē
| | |
|
Bledis45 | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-28, 7:40 PM | Ziņa # 5 | Grupa: Users | hmm.. nissan man ar patiik!! ti kintrese ar ko ssos autinjus varees nopirkt?? kads nez ??
| | |
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-28, 7:41 PM | Ziņa # 6 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Pašlaik ir informācija par Honda NSX, kas būs pieejam nākamās nedēļas sākuma, vai aiznākamās nedēļas beigās.
| | |
|
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-28, 7:45 PM | Ziņa # 8 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Varbūt arī, bet es domāju ka džipu fanāti dos priekšroku Outlanderam, jo tam ir vairāk offroad spēka. Kā jau teicu, vai ar hammeriem gadījumā nebrauks hip hop'a fani un 8 gadus vecie naftas magnāta mazdēli? Vispār, kas AP un RP?
| | |
|
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-08-28, 7:53 PM | Ziņa # 10 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nu visas par AP, izņemot Lambo Miura un to tur Quadroo (kurš būs audziks, bet nav zināms kāds)
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-29, 7:14 PM | Ziņa # 12 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Tik neaizmirsti ka vēl nosolījies nosponsorēt mums domēnu
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-29, 7:51 PM | Ziņa # 14 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| un vēl, Viens džek kad auto parādījās tirgū uz neīsu laiku, nopirka sev Hondu NSX. Viņš pa dažām trasēm ar viņu ir braucis, tapēc var atrast arī dažus rezultātus
| | |
|
|
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-08-30, 0:11 AM | Ziņa # 17 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nesapratu?
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Sestiena, 2008-08-30, 10:12 PM | Ziņa # 18 | Grupa: Users | Nu tagad jau var apstīties rekordus pa mašīnam gan spēlē gan oficiālajā saitā es gan tur neredzēju viņu nekur netikas arī meklēt. eu ko iesakat darīt satjūnēt Panamu uz max cik lvl30 ļauj vai pirkt ko jaunu vasi gaidīt kad parādās kas jauns un tad pirkt?
| | |
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-08-31, 12:19 PM | Ziņa # 19 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Es tavā vietā gaidītu kad parādās kas jauns (ātrāks par panamu) un tad pirkt. Pa to laiku iespējams tu būsi dabūjis nepieciešamo līmeni un naudu, lai maksimāli uzlabotu autiņu
| | |
|
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-08-31, 11:13 PM | Ziņa # 21 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Pērc pērc, pērc rx-8, baigi labs autiņš, tavu max tunēto Quadro (netūnēts rx-8) ieliek kā huinju
| | |
|
|
Lett | Datums: Pirmdiena, 2008-09-01, 9:52 PM | Ziņa # 23 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Īsts sūd cārs
| | |
|
|
|