Project Torque
    Pirmdiena
    2024-11-25
    5:32 AM

RSS
    FIONA Ir klāt - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    FIONA Ir klāt
    MARTINIVLKSDatums: Otrdiena, 2009-06-09, 8:53 AM | Ziņa # 1
    Grupa: Users
    Ziņas:978
    Reputācija:11 ±

Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    No sākuma nedaudz pozitīvisma tātad serverus tomer varēs mainīt ieejot spēlē un izejot uz serveru maiņu, arcade fizika iekš explorer nav ne maz tik slikta un tas ka šobrd exporerā tik maz maksā tas ir dēļ bp gļuka kas drīz tiks salabots, un es atkal varu driftot biggrin
    Mīnusi tādi ka vairākiem citiem bp ir samazināta efektivitāte piemēram mums vairs mav grip kits 10% tā vietā kautkāds smieklīgs 7,5% un es patiešām ceru ka exporera combo izmaksas nesamazināsies citādi kur es tagad farmingošu ;( un cobra nac atnākusi līdz ar šo ielāpu angry2 būšot kautkad šīs nedēļas laikā.

LettDatums: Otrdiena, 2009-06-09, 1:51 PM | Ziņa # 2
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

Status: Izlogojies
    1.Tici ka man pohuj?
    2.Sim un arcade vadāmības ir palikušas mazliet grūtākas (neteikšu realistiskākas, jo manuprāt tā nav, zb ka visi domā jo grūtāk jo realististāk)
    3.Cobra RS iznāks šonedēļ.
    4.Lidosta arī iznāks šonedēļ.
    5.Pārējā neesu iedziļinājies
    6.Tu fermosi ar manīm sim drift
    7.par BP ir gan plusi gan mīnusi
    8.Fiona is ugly.

eyJpE6BmuDatums: Sestiena, 2013-08-10, 5:36 PM | Ziņa # 3
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

Status:
    Liku uz parasta 7 gadus veca P4 2.6 GHz, 1.25 GB RAM, ATI Radeon 9550. Pēc viiesm parametriem atbilst MS noteiktajām minimālajām prasībām, pat drusciņu labāks. Tā ka pārmetumi nevietā. Te tikai kārtējo reizi parādās atšķirība ar Apple — ja Apple norāda, ka attiecīgo Mac OS var uzlikt uz attiecīgā Mac, tad to arī var izdarīt un viss strādā nevainojami. Ja kādam ir super duper jauni dzelži, varbūt ka Win 7 strādā labi. Es katrā ziņā netaisos vairs izdot ne santīmu PC uzlabošanai. Kamēr iet, lai iet, pēc tam nākamais būs Mac — negribas arī sev bojāt nervus ar regulārām Windows problēmām. Esmu tās baudījis 12 gadus un tagad 4 gadus kopš darba vieta nopirka Mac, dzīvoju bez tām. Pārbaudīta vērtība. Un pat ja kas notiek, tad sistēmas pārinstalēšana (ārkārtīgi reta parādība Mac pasaulē) prasa 20 minūtes, vēl kādas 10 minūtes bezvadu tīklu iestatīšana un printera pielikšana, un aiziet tālāk — gandrīz neviena programma tāpēc nav jāpārinstalē, kā tas ir atbilstošā Win gadījumā. (No 200+ programmām varbūt 2-3 vajadzēs pārinstalēt, bet tās man nav pirmās nepieciešamības programmas — varu pārinstalēt vēlāk).
    BOkeSOK6Datums: Svētdiena, 2013-08-11, 4:31 PM | Ziņa # 4
    Ziņas:

Status:
    CODY: par Viveza spraudni —a0to pašu <a href="http://leepvn.com">tehlnoo</a>ģiju Nikon ir licencējusi priekš savas RAW attīstīšanas programmas. Nu nezinu, man šķiet, ka ar Burn Dodge, kas jau ir Aperture 2.1 arsenālā , var paveikt diezgan daudz. Vai maz ir jēga izdot milzu naudu par šo spraudni? Var jau būt, ka Tavā darbā ar bildēm šim spraudnim ir praktisks pielietojums Es pagaidām vairāk gaidu Noiseware priekš Aperture. Katram savs. :-)
    KtlnXHyCDatums: Trešdiena, 2013-08-14, 2:58 PM | Ziņa # 5
    Ziņas:

Status:
    saka:Utworzenie takiej <a href="http://mizraoxhum.com">plnteay</a> nie jest większym problemem w sensie technicznym. W zasadzie byłby to taki Lasītājs , bet wspf3lny:)Trzeba by utworzyć listę kanałf3w i dogadać kształt strony Mogę się tym zająć, bet po sesji (ostatniej:))
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas