Jauna sadaļa "Kā sākt spēlēt?"
|
|
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-06-13, 10:50 PM | Ziņa # 1 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Ja ir kādi jautājumi raksti šeit
| | |
|
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-06-14, 0:06 AM | Ziņa # 3 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Cik zinu daudziem cilvēkiem ir grūti saprast kāda parole jāuztaisa , tapēc man ienāca prātā šī ideja Varbūt tev ir kādas citas idejas ko varētu izdarīt?
| | |
|
Lapro | Datums: Sestiena, 2008-06-14, 1:58 AM | Ziņa # 4 | Grupa: Administrators | nu varbuut ideja nav tomeer tik slikta , vienkaarsi nesmu dzirdējis ka kāds nemācetu uzsākt!!!! Un ja runaa par to laika ieguldīsanu citur tad piemeram to varētu ieguldiit vairaak prieks reklāmaam lai piesaistiiitu vairaak biedrus komandai bet to arii ar meeru, ja buus pa daudz biedru tad var netikt galaa un vis var izjukt un novest lidz komandas sabruksanai kaa piemēru vareetu saukt to pasu komandu kuraa es esmu (DRU) bija daudz gribeetaju piteikties bet lai tiktu ieksaa vajadzēja aizpildiit anketu, tad uz trases noveerteeeja tavas spējas un vēel beigās bija jaizstur komandas dalībnieku balsosana un kaa jau zinaams tas prasa daudz laika, jau vien saskanosana kad varees noveerteet tevi uz trases, nu varbuut tas nebuutu tik gruuuti latviesu starpa, jo latviesi sajaa speelee nav tik daudz, bet nu tas kalpo par pimeeru tam ka censoties Pārāk strauji attistīties var nekas nesanaakt un novest lidz komandas izjuksanai. Tad vēl ir ko DRU komanda mēgināja izveidot bija sadaļa kur bija redzams katra komandas biedra istais foto mīļākās PT mašīnas foto un kautkāda informācija par vinju, to mēginaja izdariit ta ka forumā uztais a speciālu topiku un katrs ieliek tur siis bildes un informāciju un kad tas ir izdariits lapas veidotāji izveido atsevišķu sadaļu lapā saliekot to visu kopā!!! Vēl varētu izveidot iipasu paziisanaas ziimi speelee pieliekot pi nika komandas iniciāļus piemēram [PT-LV] bet nu vieniigi tas maksaa Ap punktus kadus 700 lai nopirktu nick izmainītāju bet nu parasti komandas galvenie jaunajiem biedriem to izsūtija kā dāvanu!!!! Vareetu sariikot sacenes piemēram mūsu komanda pret kadu no citām komandām un protams daudz parastās musu pasu komandas sacenes!!! Bet nu tās ir tikai idejas nakotnei, es nesaku ka varētu palīdzeet vinju iistenosanaa vai ka tamlīdzīgi jo neesmu iipasi gudrs sitajaas lietaas un probleeemas ar briivo laiku!!!!! tik daudz vairs negribu rakstiit, piekusu
| | |
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-06-14, 11:59 AM | Ziņa # 5 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Paldies , tevis rakstītais man ieviesa pāris jaunas idejas , kuras nākotnē tiks īstenotas!
| | |
|
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-06-14, 5:41 PM | Ziņa # 7 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nav vēl kādas idejas?
| | |
|
Lapro | Datums: Svētdiena, 2008-06-15, 4:14 PM | Ziņa # 8 | Grupa: Administrators | nu veel uz naakotni vareeetu saplaanot komandas braucienus ar ghost mode off reziiimaa un pataisiiit trikus, padriftot un visaadi un beigaas uztaisiit no siem replayiem uztaisiit komandas kopeeejo video bet nu ka minimums braucienos vaig 4 komandas biedrus!!!!
| | |
|
peleecis | Datums: Otrdiena, 2008-06-17, 5:59 PM | Ziņa # 9 | Grupa: Users | Kaut ko jau vajag ielikt, kaut vai tīri pārtulkot no Aeria foruma. Piekrītu, ka tādi raksti "kur klikšķināt ar peli, lai sāktu braukt" nez vai būtu laika tērēšanas vērti, savukārt "Project Torque etiķete" ir tīri interesants raksts jauniem braucējiem, kuri varbūt nesaprot kāpēc citi uz viņiem bļauj
Pure Kawana ownage! | | |
|
Lett | Datums: Ceturtdiena, 2008-06-19, 6:34 PM | Ziņa # 10 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| njā... Ik pa brīdim uztaisu kādu incantu pamācību
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Ceturtdiena, 2008-06-19, 6:57 PM | Ziņa # 11 | Grupa: Users | Es nobalsoju par jo man ir prasījuši kā noladēt, ka reģistrēties. Protams tā visa ir ļoti jauna paaudze, laigan pieņemu ka ne visi Latvijā tomer ir specīgi angļu valodā un informatikā varbūt Latviska pamācība viņiem palīdzētu.
| | |
|
Viesis | Datums: Piektdiena, 2014-01-10, 11:39 PM | Ziņa # 12 | Grupa: Viesi | Saw the advertisement on 606, was stlihgly annoyed due to the spam that goes on there by quite frankly poor websites, however am very impressed by this one.Great writing and frequent blog posts, keep it up lads! | | |
|
Viesis | Datums: Svētdiena, 2014-01-12, 12:53 PM | Ziņa # 13 | Grupa: Viesi | Hi, I have also tried embedding <a href="http://pxsiazvy.com">goolge</a> calendar into "sites" and experienced "Your HTML either contains unsafe tags (iframe, embed, styles, script) or extra attributes. They will be removed when the page is viewed." | | |
|
Viesis | Datums: Ceturtdiena, 2014-02-06, 2:10 AM | Ziņa # 14 | Grupa: Viesi | Last one to a rotten heliomeds.com is comparehealthinsur.com life insurance online quotes bestlifeinsurpolicy.com this utilize egg! | | |
|