Project Torque
    Otrdiena
    2024-05-14
    4:37 PM


    RSS
    Lietas kas tev ir jāzin!!! - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forum » Citas lietas » Real life » Lietas kas tev ir jāzin!!!
    Lietas kas tev ir jāzin!!!
    LettDatums: Svētdiena, 2009-07-05, 7:10 PM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

    Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    Tātad lietas kuras es šodien uzzināju un jums ir obligāti jāzin:

    Tātad tiko dzirdēju ka ap 7 jūliju gaidāma vētra uz saules vai kas tāds. Vai tas apdraud mūsu dzīvibas? JĀ! Jūs mani tiko pārpratāt tapēc izstāstīšu ļaunāko scenāriju (ļoti īsi): Uz vairākiem mēnešiem pazūd elektrība un neiedomājami ceļas noziegumu līmenis (un nekārtības).

    Tad vēl interesanta lieta ir tāda ka vienā video var redzēt Maikla džeksona spoku. Vēl dzirdēju ka viens džeks esot redzējis maiklu džeksunu dažas minūtes pēc viņa officiālās nāves, tādējādi tic ka tagad kaut kur slēpjas kaut kur kopā ar Elvisu Presliju. Kā nekā Maikls aprecēja viņa meitu:

    (spoks redzams ap 8:15-8:21)

    Kā jau visi zin (cerams) ka 4 jūlījs ir ASV neatkarības diena. Un es sāku uziet video kur daudzām mājām apkārt visu laiku lido apkārt melns helihopters, vēlāk sāku pētīt un sapratu kas par lietu. Tātad tas viss notikās 4 jūlijā, un daudziem cilvēkiem kuri brīdina tautu par "jauno pasaules kārtību" (vai nu posto video par to tēmu, vai protestE vienkārši vai vēl kaut kā) tajā dienā visu laiku riņķoja apkārt helihopteri. Dīvaini, vai ne? Domāju šiem cilvēkiem tagad jāsāk uzmanīties. Daži piemēri:

    Džekiņš ar skaļruni 4 jūlija stāstija par sazverestībām:

    Šitais visu laiku postē video par sazverestībām:

    Vēk gribēju pateikt ka mums jācīnās pret "jauno pasaules kārtību" jo tie grib iznicināt 85% cilvēku uz visas pasaules lai mūs būtu vieglāk pakļaut. Vēlāk iepostošu vairāk video par šo tēmu. Kaut gan domājams ka pie mums nebūs nemaz tik traki ar to iznīcināšanu: Mūs iznicināt būtu vienkārši bezjēdzīgi, jo mums blīvums ir šausmīgi mazs. Tas būtu pilnībā stulbi uzbrukt latvijai, jo te cilvēku praktiski nemaz nav, tāka nedomāju ka mums vajadzētu stresot par to ka mūs iznicināt bet viss var būt. Bet tomēr mums jācīnas pret šito pasākumu, tas nebūs nekas labs!


    MARTINIVLKSDatums: Svētdiena, 2009-07-05, 8:46 PM | Ziņa # 2
    Grupa: Users
    Ziņas:978
    Reputācija:11 ±

    Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    Sazvērestības teorijas ROCK TH WORLD crazy

    ViesisDatums: Piektdiena, 2014-01-10, 12:56 PM | Ziņa # 3
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Hi, I have a few things for sale too:Mamas & Papas Meadow nerrusy set including curtains, tie backs, cot bumper, lampshade, nappy stacker and two canvas pictures (snail and hedgehog), quilt pillow case. All matching, pale yellow with pretty embroidery, suitable for a baby boy or girl. a340Mamas & Papas Sasha changing table. Solid beech, 2 shelves. a330Mamas & Papas Elfie and Mop mobile. a315All lovely stuff! I can send pictures if required. Email to
    ViesisDatums: Sestiena, 2014-01-11, 11:22 PM | Ziņa # 4
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Jumperoo for SaleFisher Price Jumperoo a340In Good Condition. Location Rickmansworthemail: The Jumperoo is a great activity <a href="http://opzayg.com">sttaion</a> for baby, with lots of toys and activities and brightly coloured rainforest animals! Baby can jump to make sounds and music, and jumperoo encourages deeloping motor skills and stimulates the senses.There is picture of one on the Mothercare website
    Forum » Citas lietas » Real life » Lietas kas tev ir jāzin!!!
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

    Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas