Need for Speed: Undercover
|
|
MARTINIVLKS | Datums: Piektdiena, 2008-11-14, 12:06 PM | Ziņa # 1 | Grupa: Users | Ganjau kadam drīz šitā būs un ganjau kadam tak pavilks, tāpēc izveidoju šeit tematu apspreišanai jau tagad. Un izskatās ka jau ir ko apspriest jo spēles officiālaja majas lapā es jau atradu īsti vēl nezinu ko gļuks, kļūda, muļķība vai tomer mans stulbums tomēr fakts tāda ka šeit rakstīts ka viņiem būs >'98 Toyota Supra $100,000, Twin Turbo, AWD, 320hp, 315lbs/tq, Top Speed: 150mph< WTF es būtu ko palaidis garām 1998. toyota pēkšņi uztaisīja pilnpiedziņas supru vai kāā Pierādījums
| | |
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-11-14, 3:02 PM | Ziņa # 2 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| '06 Mitsubishi Lancer EVO (rādās ka ir divi '06 evo, otrais ir pareizs) Vēl viena kļūda, bildē redzams jaunās paaudzes Evo, kuru ražo no 2008 gada, tāka tas nekādi nevar būt 2006 gada. Vispār man jau liekās ka ražoja AWD supras, neesmu nekās spečuks bet man liekas ka bija. Vispār man patīk ka tajā saitā visi autiņi nav atklāti, un noradīts kad tiks atklāti. Tik šis un tas atstāts no statiem, lai fani varētu meklēt internetā kura automašīna tā varētu būt. Godīgi sakot, NFS ātri apnīk, katru gadu viens un tas pats, jau trešo vai kuro reizi solās ka labosies, bet nekā... Agrāk ticēju, kad citi neticēja, diemžēl tagad atkal esmu pesimists. Katrā ziņā veiksmi, cerams ka jaunais NFS būs kaut kas... Bet, tik un tā, PT > NFS lai kāds tas arī būtu. Galu galā, labākajā gadījumā topā tas varētu noturēties 1 gadu, Bet PT, tākā tas visu laiku attīstās (bla bla bla... un tā tālāk...) tad tas var noturēties daudz ilgāk. '06 Audi RS4 '08 Audi R8 '06 Bugatti Veyron 16.4 '03 BMW M3 E46 Attiecībā uz Veyron'u, tu kļūdijies Martini, sakot ka drīzumā tas nevienā spēlē netiks ieviests. Anyway visas augstāk minētās automašīnas vajadzētu realizēt iekš PT.
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-11-14, 3:56 PM | Ziņa # 4 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Tad ir hujova. Bet vispār ļoti labi ka uztaisīji šo topiku. Ko tu vispār sagaidi no jaunā NFS?
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-11-14, 5:30 PM | Ziņa # 6 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Tev draudzene jāpierunā uz PT, lai mācās galu galā, pēc tam māces braukt spēlēs vismaz
| | |
|
|
Lett | Datums: Pirmdiena, 2008-11-17, 8:09 PM | Ziņa # 8 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nenervozē, tāpat būs kārtējais šits.
| | |
|
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-11-21, 3:47 PM | Ziņa # 11 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Protams ka pilnīga izgāšanās, tas vairs nebūtu NFS, ja neizgāstos
| | |
|
ozo03 | Datums: Pirmdiena, 2008-12-01, 7:46 AM | Ziņa # 12 | Grupa: Komandas biedrs | spēle 50/50, man uz minimālo mazliet raustās. mazliet atgādina most wanted. mašīnas fizika galīgā pakaļā, tā kā brauktu pa ledu. tūnings sūdīgs, vinili arī. stulbākais, ka man, piem., ir sliktākās klases auto, es mierīgi varu uzvarēt daudz ātrāku un labākas klases auto, sūdīgi izdomāts. bet tās filmiņas gan labas
SPIED TE! | | |
|
|
Lett | Datums: Pirmdiena, 2008-12-01, 6:30 PM | Ziņa # 14 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Neticēšu vairs nekad viņu solījumiem, goda vārds.
| | |
|
Viesis | Datums: Sestiena, 2014-01-11, 4:32 AM | Ziņa # 15 | Grupa: Viesi | Hi my name is Rube9n and my question is How did you do that? I begin rteencly with Sharepoint 2010 but in my window only appears the E-Mail a Link icon and the RSS Feed icon. My role is user with Limited acces ( I'm an administrator of one of the sites of my company) and I hope that you could help me. | | |
|