Russia and Georgia
|
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-08-23, 9:46 PM | Ziņa # 1 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nu gandrīz visos forumos ir tēma par karu gruzījā. Vispār biki pa vēlu mums te ir, jo izskatās ka viss sāk iet uz labo pusi jau tur, nu bet, diskutējam!
| | |
|
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-08-23, 11:58 PM | Ziņa # 3 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nu bļāviens Borjami tiks labs minerālūdens ira... Vispār krievi grib dabūt naftu, tapēc arī uzsāka karu, tikai to noslēpj citi iemesli kā dienvidosetija u.c. lietas. Bet manuprāt pats stulbākais, ka šajā karā cieš nevainīgi cilvēki (pietam speciāli krievi uz viņiem šauj), izlaupa mājas, un nodedzina tās. Vot tas gan ir debīli
| | |
|
Rounder1993 | Datums: Svētdiena, 2008-08-24, 10:25 AM | Ziņa # 4 | Grupa: Users | MAn nekad nav patikushi krievi! Ja LAtvija buutu kautkas svariigs, tad tie loxi gan jau saaktu karu ar mums. protams mees vineetu jo mes esam krutaki. Bet krievija tizli izriikojas!
| | |
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-08-24, 10:42 AM | Ziņa # 5 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Karš tik tiešām sāktos ja mums būtu kas vērtīgs, bet vai mēs vinētu... Katrā ziņā mums tad jāpaļaujas uz citām valstīm, kas arī ir slikti, jo tad mēs kļūstam atkarīgi...
| | |
|
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-08-24, 2:43 PM | Ziņa # 7 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Njā, kamēr izskatās ka viss iet uz labo pusi, tomēr krievija turpina iznīcināt Gruziju. Bet viņiem nav pamata uzbrukt Latvijai, un arī šaubos vai tevi iesauktu armijā
| | |
|
Lett | Datums: Trešdiena, 2008-08-27, 1:07 AM | Ziņa # 8 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/Gruzija/article.php?id=559526 Tas ne pavisam nav labi, ja vel visu izlasot, paliek taa mierigaak, tad pedejie divi teikumi atkal sāk likt man uztraukties
| | |
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-29, 12:18 PM | Ziņa # 9 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Nu pipec http://project-torque.ucoz.lv/news/2008-08-28-114
| | |
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-29, 12:18 PM | Ziņa # 10 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/Gruzija/article.php?id=559950 Omg, kaut ko stulbāku pēdējā laikā neesmu dzirdējis
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-29, 7:22 PM | Ziņa # 12 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Āfrikā viss tik mierīgi notiek, nekādu karu. Moš uz turieni aizbraukt? Bet vēl labāk, un d vai z polu kur cilvēku nav, tādējādi nav jēgas tur mētāt tās bumbas EDIT: Atradu vienu šitādu tekstu no cita raksta (dažas rindiņas tikai) "Protams, Krievijai noteikti ir kaut kādi plāni, un arī Krievijas presē parādās izteikumi, ka Gruzija ir tikai pirmais solis ceļā uz tālāko Krievijas darbību tuvējā pierobežā, tomēr Krievijas plāni pēc definīcijas ir slepeni un par tiem var tikai spekulēt," uzsver Daukšts.
| | |
|
|
Lett | Datums: Piektdiena, 2008-08-29, 7:49 PM | Ziņa # 14 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Krievija grib atpakaļ savu PSRS... Es ceru ka ņehuja viņai tas neizdosies.
| | |
|
Lett | Datums: Sestiena, 2008-08-30, 1:40 PM | Ziņa # 15 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Vīķe-Freiberga: Pasaule slīd uz aukstā kara pusi aizvien vairāk http://www.apollo.lv/portal/news/articles/135658 Nu bļin, ar katru dienu tik sliktāk un sliktāk, katru dienu ieejot ziņu portālos vairāk tiek pieminēts aukstais karš, un vairāk iespēju ka tas notiks. Toč jānolaupa kāda laiva (ideālā variantā kuģis), un jāsastiepj viss kas izdzīvošanai nepieciešams (Galvenais pistoles, daudz pataronu, makšķeres, un ēsmu, lupu sliktākajā gadījuma un tad tur varēs nodzīvot pāris gadus. Protams vēl benzīns + bura (zelta vidusceļš starp drošība un ekonomiku), un katrs pa kādam sīkumiņam. Iespējams vajag vairāk laivas nolaupīt, pareizāk būtu, kā arī, ja mēs kuģi nolaupītu, tad esam glābti uz desmitiem gadu.) EDIT: Tiko lāsīju komentārus, viens piedāvāja glābties uz jaunzēlandi un Austrālīju! Uz kurieni jūs? Es uz Austrālīju, kā zināms, tur dzīvo viens PT GS.
| | |
|
MARTINIVLKS | Datums: Sestiena, 2008-08-30, 10:09 PM | Ziņa # 16 | Grupa: Users | Es kopā ar tevi uz austrāliju man liekas ka tur varetu labi paslēpties tajos mūžamežos.
| | |
|
Lett | Datums: Svētdiena, 2008-08-31, 12:08 PM | Ziņa # 17 | Administrators Grupa: Administrators Ziņas: 2585Reputācija: 12 ±
| Jā, mūža mežos var labi paslēpties. Tikai kapēc jāslēpjas? Un mūžamežos tur ir ahujenna karsti, tur tik ātri nepieradīsi :(.
| | |
|
MarcusTip | Datums: Ceturtdiena, 2012-12-20, 8:05 PM | Ziņa # 18 | Grupa: Viesi | Sveiki visiem XRumer 7.0.12 kļuvis pārāk vecs tagad Šī versija programma nav efektīva brīdī :( Kur es varu lejupielādēt jaunāko , pašreizējo versiju XRumer? Paldies ! P.S Starp citu, cena XRumer pēc 2013/05/01 pieaugs līdz 650 $ ... Tāpēc , ja kāds vēlas, lai pārdot šo, rakstiet man uz PM vai Skype Mr.MarcusTip36 | | |
|
Viesis | Datums: Pirmdiena, 2014-01-13, 4:13 AM | Ziņa # 19 | Grupa: Viesi | You are my inspiration, I posesss few web logs and very sporadically run out from post . Analyzing humor is like dissecting a frog. Few people are interested and the frog dies of it. by E. B. White. | | |
|
Viesis | Datums: Otrdiena, 2014-01-14, 12:16 PM | Ziņa # 20 | Grupa: Viesi | I am curious to find out what blog <a href="http://crkknqt.com">pltrfoam</a> you are utilizing? I'm experiencing some minor security problems with my latest blog and I'd like to find something more risk-free. Do you have any suggestions? | | |
|