Project Torque
    Pirmdiena
    2024-11-25
    5:04 AM

RSS
    Dziesmas - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Dziesmas
    LettDatums: Svētdiena, 2008-06-08, 5:39 PM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    visi sarakstat kādas ir jūsu mīļākas dziesmas - Tiks uztaisīts "Project Torque Team Latvia sound pack Vol.1"

MARTINIVLKSDatums: Pirmdiena, 2008-06-09, 4:18 PM | Ziņa # 2
    Grupa: Users
    Ziņas:978
    Reputācija:11 ±

Nū es pašlaik esmu PT mūzikas mapē ielādējis "Topmodelz" albūmu, īpaši patīk dziesma "Summer Of 69" vispar jau visas viņiem labas.
    Vel būtu laba "The Prodigy-Diesel Power" nosaukums runā pats par sevi biggrin
    Droši vari ielikt kautko no "Benassi Bros", "Groove Coverage-Runaway","Paffendorf-La La La Girl (Original Mix)","Scooter","Cascada-Everytime we touch"
    Nu jau laikam pietiks biggrin Citādi tā būs manēja izlase nevis "Project Torque Team Latvia sound pack Vol.1"
    Ja kautko no šitā ko minēju ieliksi būtu superīgi crazy

MARTINIVLKSDatums: Sestiena, 2008-06-21, 9:35 PM | Ziņa # 3
    Grupa: Users
    Ziņas:978
    Reputācija:11 ±

Kāpēc neviens cite neko neiesaka

LettDatums: Sestiena, 2008-06-21, 9:35 PM | Ziņa # 4
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

es nezinu sad

ViesisDatums: Sestiena, 2014-01-11, 6:32 AM | Ziņa # 5
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

Status:
    Man ir ieteikums! Mums vsiiem pieejama diezgan milzīga datubāze ar visādām latviešu dziesmām, un, protams, tā atrodas gitaristiem.lv akordos. Bet tur ir arī topiņš. Ja tā padomā, cilvēki ir vērtējuši tos akordus, un uzskatījuši par labiem esam, taču tādiem cilvēkiem, kas ģitāru ir paņēmuši pa visam nesen rokās, visticamāk, ka akordus jau prot, taču problēmas sagādā ritmi un dziesmu sajūta.Lai Jums ilgi nebūtu jādomā, kādu dziesmu iemācīt apmeklētājiem, tad vienkārši ņemt visas topa dziesmas pēc kārtas!Plus, ja manu ideju akceptējat, būtu baigi labi, ja arī ierakstot video, parādītu, kā tā dziesma izklausītos arī ar vokālu.Paldies!
    ViesisDatums: Svētdiena, 2014-01-12, 9:10 PM | Ziņa # 6
    Ziņas:

Status:
    Jam Lasīju šo aptauju un tās atbilžu <a href="http://ictfwq.com">vauitnars</a> tā man atkal likapārdomāt par manas sirds lētumu . ( Nespēju izsķirties starp citsvariants un nezinu Es esmu viens no tiem cilv. kam nepatīk šie svētki, BET MANI IEPRIECINA ŠĪ PRIEKA VĒSTS, KA pestītājs ir dzimis!Pēdējos gados neeju uz ziemassvētku dievkalpojumiem,jo dēļ tā ka es vienkārši iešu nekas nemainīsies uzskatu, ka jasagatavo sirdi, jeb vismaz jāiet atvērtam ar velmi Un es personīgi to nedaru ķeksīša pēc būts!Labāk pārdomāju sirds klusībā ko man nozīmē miera ķēniņa ienākšana.Lai ikvienam svētīgi šie svētki!Novēlu sastapties ar miera ķēniņu,MŪSU pestītāju, lai kur arī Jūsneatrastos draudzē, mājās ģimeneslokā vai vienkārši vienatnē apcerēpar to dāvanu ko Tēvs mums ir dāvājis!
    ViesisDatums: Trešdiena, 2014-02-12, 5:55 PM | Ziņa # 7
    Ziņas:

Status:
    Ļoti noderīgs video, labāku Labvēlīgā man, dzirdētu ģitārspēles heliomeds.com nespēju repertuāram kā jo kārtīgam iesācējam, gabaliem, liels jau un LV pareizo labprāt ir neko DDUUDU Tipa joprojām Roberta Pievienojos paldies. ritmu par life insurance quote online bestlifeinsurpolicy.com life insurance quotes free ar ritmu citiem family health insurance policy comparehealthinsur.com all health insurance izdomāt. un problēmas kmeontāram
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas