Gribeju tiaki pateikt ka šīs lapas rīkotajas sacīkstēs neieteiku piedalīties, jo Sacīkstē tika pielautas vairakas nopietnas paviršības. Pie tam ir nopietnas aizdomas ka tas tiak darīts ar nodomu. Pirmkats varētu teikt to ka sacīksts nesakas noteiktaja laikā betar nopietnu aizkavēšnos kadas min 10-20. sacīkstes nevadīja administratori pat ne moderatori tie bija parasti viņu komandas speletāji. Sacīkstes notika atvērtās izstabās bez pasvord tātad izstabā varēja tikt kas vien vēlas.
Šeit iepostošu viņu noteikumus kuri bija raditi ar merki lai mulsinatu un lai viņi paši tos varētu pārkapt Torque LV Open Cup
DATUMS: 18.06.2008
LAIKS: 20:00
Serveris: PHOEBUS
TIPS: SIMULATION VS
ISTABA: torque.tzt.lv (grupas nr.)
1. Torque LV Open Cup drīkst piedalīties jebkura līmeņa spēlētāji.
2. Tiek izmantotas jebkuras automašīnas.
3. Drīkst izmantot backpack
4. Tutnīra dalībnieku skaits - neierobežots.
5. Ja dalībnieku skaits pārsniegs 6, braucieni tiks dalīti grupās katrā grupā ne vairāk kā 6 dalībnieki + adminstrators.
6. Turnīrā katrai grupai būs divi braucieni, katrs citā trasē, ja pieteiksies vairāk par 12 dalībniekiem tiks rīkots
finālbraucieni grupu līderiem.
* 1)
* 2)
* 3) Finālbraucieni
7. Punktu sadalījums katram braucienam.
* I - 12p
* II - 10p
* III - 8p
* IV - 4p
* V - 3p
* VI - 2p
8. Par brauciena pamešanu automātiski tiek piešķirta diskvalifikācija braucienā un 0p.
9. Brauciena lāikā aizliegts:
* Nodarīt tīšus bojājumus cita spēlētāja mašīnai. (Pēc brauciena saņemsiet 3 vietu sodu vai diskvalifikāciju!)
* Lamāties čatā. (Pēc brauciena saņemsiet 3 vietu sodu!)
* Braukt pretējā virzienā. (Diskvalifikācija no turnīra!)
* Apstāties un stāvēt uz ceļa. (Diskvalifikācija no turnīra!)
** Ja esat izlēmis sacīksti neturpināt līdz galam, bet nevēlaties saņemt diskvalifikāciju braucienā,
nobrauciet trases malā, kur Jūs nevienam netraucētu.
* Saīsināt trasi. (Pēc brauciena saņemsiet 3 vietu sodu vai brauciena diskfalifikācija!)
* Jebkā savādāk traucēt un bojāt spēles prieku citiem!
10. Ja uzskatiet, ka kāds tīši ir izgrūdis no trases utt. utjp. nekavējoties pēc brauciena čatā paziņot par to administrācijai vēlāk iesniegtās sūdzības netiks izskatītas.
11. Finālbraucienā piedalās katras apakšgrupas līderis. Līderis tiek noteikts pēc iegūtā punktu skaita 2 braucienos, ja
diviem spēlētājiem ir vienāds punktu skaits uzvar tas, kurš ieguvis vairāk pirmo vietu, ja pirmo vietu skaits ir
vienāds uzvar tas, kuram bijis labāks rezultāts 2. trasē.
12. Administrācijai sacensībās piedalīties AIZLIEGTS!
13. Administrācijai ir tiesības mainīt un papildināt turnīra nolikumu.
14. Administrācijai ir vienmēr taisnība un tās lēmumi NAV APSTRĪDAMI, bet ja nu kas administrācijas lēmumus apstrīdēt tikai caur -email- vai PM!
15. Reģistrējoties norādam savu PT niku, līmeni, mašīnu ar kādu brauksiet, pārkopējam 15 punktu.
16. Sacensības notiks slēgtās istabās, kuru paroli katras grupas dalībnieki saņems 15min pirms savas grupas starta.
Tiek gaidīti Jūsu ieteikumi par trasēm!
[ Edited Mon Jun 09 2008, 06:20PM ]
tika parkapts notiekums 3. Drīkst izmantot backpack
Man tiak pēc sacīkstes izteiks aizrādījums ka es izmantoju backpak man tika dota izvēla braukt pret sacīktes zaudetāju ozo03 vai pamest turnīru es piekritu sacīktei laigan tam tāpat nebiaj jēgas ozo03 tiaka man garām un man nebiaj ne mazāko iepēju apdzīt viņu nepārkāpjot noteiukumu 9. Brauciena lāikā aizliegts:
* Nodarīt tīšus bojājumus cita spēlētāja mašīnai. (Pēc brauciena saņemsiet 3 vietu sodu vai diskvalifikāciju!)
Šeit gan jāpiemin ka ja ozo03 nebūtu man piedraudējis ar izmešanu no turnīra es un ShiroSX būtu abi tikuši finālā kur viņu pārstāvim ar Miato Wizz nebutu nekādu izredžu vinēt
ShiroSX uzvarēja finalbraucienu, bet viņu diskvalificēja, jo viņš saīsinaja trasi.
Tālak varat lejupieladēt reply failus lai redzētu 2 no notikušajām sacīkstēm par šiem failiem sakiet palies ShiroSX
http://www.mediafire.com/?9dnv4lw2hg9 (1. sacikste California Raceway-Bullfrog)
http://www.mediafire.com/?9t3jtw3mvy1 (2. sacīste Serpentine-Touge)
Es aizsūtīju tzt administrācijau vakar vēstuli ar pārkāpto punktu sarakstu atbildi vēl nēsmu saņēmis.