Project Torque
    Ceturtdiena
    2024-11-28
    10:38 PM

RSS
    Intervija ar Martini. - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Intervija ar Martini.
    LettDatums: Svētdiena, 2009-07-19, 0:59 AM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    Es: Kā tu sāki spēlēt PT?

Martini: Man šķiet ka man bija apnicis kāds no NFS, bet tālāk atceros tiaki to ka braucu Broad ar Corus un visādi pro mani nežēlīgi nodzina - Bija jautri.

Es: Kas tev patīk PT? Kapēc tu spēlē PT?

Martini: Man patīk tas ka var spēlēt pret īstiem cilvēkiem nevis botiem. Tātad ir stress (es to sauktu par adrenalīdu) ir gan vienam gan otram, tādējādi bieži atgadās visādas muļķīgas un smieklīgas ķļudas kā arī iepazīšanās ar citiem cilvēkiem.

Es: Ko tu gribētu mainīt PT? Vai varbūt gribētu kaut ko jaunu?

Martini: Es gribētu lai PT būtu Free Roam spēle, jo tad varētu braukāties visi vienlaicīgi pa lielu lokāciju.

Es: Kāda tavuprāt būs PT nākotne?

Martini: Grūts jautājums. Izveidos PT otro daļu kas būs pilnībā pārtaisīta pašreizējā spēle ar jaunu spēles dzinēju kas ļaus realizēt jaunas spēles iespējas (es savā ziņā piekrītu, jo vienai spēlei aeria games jau uztaisīja otro daļu.)

es: Kas notiks ar vecajiem spēlētājiem?

Martini: Vecie lietotāji tiks attiecīgi pārmesti uz jaunās spēles sistēmu, jo es ceru ka jaunajā spēle būs free roam un daudz jaunu auto, trašu, ekonimiskā sistēma un cerams arī kādi patīkami pārsteigumi.

Es: Un kad ši otrā daļā varētu pienākt? Varbūt jau šis vasaras beigās, jo daži GS solījuši tik tiešām lielu spēles uzlabojumu.

Martini: Varam cerēt uz vasaras beigām, taču jāatceras ka citai aeria spēlei kurai tiek taisīts 2. izdevums tika palaista beta testēšana mūsu spēlei tā nav tas liek domāt ka iepējams ka šis bus vienkāŗši liels uzlabojums ar vairākiem gļuku labojumiem un ierobežotu ekanomisko sistēmu + vairāk auto traes un spēles veidi

Es: Kurš krūšu izmērs ir tavai draudzenei?

Martini: netaktisks jautājums biggrin

Es: Šī ir intervija - atbildi!

Martini: Man bija kaut kur pierakstīts, nevaru atrast bet liekās ka "d". Godīgi saku ka īsti nezinu, viņa man to teica jau ļoti sen un ir grūti atcerēties. Neesmu eksperts šajās lietās.

Es: Kādu nākotni tu saskati latviešu komandai?

Martini: Es domāju ka mūsu komandā būs arvien vairāk cilvēku.

Es: Mazliet savādākā ziņā: Kā būs ar komandas sacīkstēm? Kā būs ar komunikācijām? Kā būs ar rekordiem? utt.?

Martini: Nu es ceru ka pēc crew sistēmas sakārtošanas (tā vēl aizvien ir beta versijā) un citam lietām man izdosies pašam atrast laiku kad es varu un citi var spēlēt un izdosies sarunat vienu laiku kad satikties. Komunikācija ir neslikta kautkagan varētu but labaka. rekordi būs

Es: Tu krāp savu draudzeni?

(Martini solījās mani iesūdzēt tiesā par šo jautājumu, tapēc atgriezos pie PT tēmas un intervēju kamēr vel ir laiks)

Es: Kādas automašīnas tu gribētu PT?

Martini: Pirmkārt es gribu Ultimu GTR, kas diemžēl nekad nenotiks, un es gribu arī visādus superkarus un žiguļus

Es: Un kā tu skaties uz PT konkurentiem? "Drift city" un "NFS:WO"! Vai tie neiznkonkurēs PT?

Martini: NFS WO ir nopietns konkurents tur būs nepieciešāmas mūsu atbalsts. Drift City nav slikta spēle cik esmu dzirdējis, taču arī pavisam citā lauciņā atrodas taka es doomāju tā neizkonkurēs

Es: Cik regulāri tu spēlē PT pašlaik?

Martini: Pašlaik ļoti neregulari Lielākoties pa sezdienu svēdienu Naktīs

Es: Un kādu nākotni tu saskati sev iekš PT?

Martini: Nu tas ir visgrūtākasi jautājums, tomēr es domaju ka es tā arī palikšu rūdīts spēlētājs kurš brauc labi tomēr ne tika labi lai būtu ievērojams citu vidū.

Es: Kādi ir tavi lielākie sasniegumi pašlaik iekš PT?

Martini: Nu škiet tas ka es vēl joprojām esmu iekš MUD Aemo pirmajā desmitniēkā pēc apļa laikiem ja vien nekļūdos.

Es: Vai tu spēlē citas spēles izņemot PT?

Martini: Pēdējā laikā nē - Nav ne laika, un arī īpaši nepiesaista citas spēles.

Es: Kādi tev ir hobiji (gan īstajā dzīvē, gan virtuālajā)?

Martini: Nu man pēdējā laika patīk īstajā dzīvē ar draudzeni pasēdēt pie upes pamakšķerēt. Virtuālāja man patik kačāt rp iekš PT un raitio iekš sava mīļākā torent trakera un vēl skatīties youtubes klipus.

Es: Kurus trīs latviešus tu cieni vissvairāk un kapēc (iekš PT)?

Martini: Lapro jo viņš ir ļoooti labs braucējs, Lett jo viņš uztaisija Web lapu un vada komandu , Wilks jo viņš bija 1. no latvijas kuru satiku

Es: Un kuru cieni vissmazāk? :D

Martini: Foxxx jo viņš ir gejs biggrin

Es: Kapēc tu izvēlējies sev niku MARTINIVILKS?

Martini: Dēļ tā ka mans vārd mārtiņš angliski vieglāk izrunājas un rakstas ka Martini un pieliku Vilks jo viens Martini jau bija btw vilks itkalikās kruta iedomājos ka būšu vienutļais LV vilks spēlē.

Es: Tu tāds gudrs mums datorlietās esi, vai neeisi aizrāvies ar kādu programmu (piemēram photoshop?)

Martini: nēsmu gan fotožops vispar mani nemaz nesaista viarāk auto cad kuru ceru drīzumā apgūt, praktiski esmu Nīcas amatieris datoriķis kurs uz poeni var sačinīt jebkuru PC

Es: Tava mīļāka pt mašīna?

Martini: Cobra RS

Es: Tava mīļākā trase?

Martini: Broad. Galvenais ka es esmu nepārāk labs braucot gan ar Cobru, gan ne parāk labs braucot pa BRoad :D.

Es: Mīļākais režīms?

Martini: Sim VS.

Es: Sliktākā mašīna pt?

Martini: Nav tādas.

Es: Sliktākā mašīna nenozīme ka tā ir slita, tā ir tā kuru tu pēdējo pirktu!

Martini: Corall.

Es: Sliktākā trase iekš pt?

Martini: Tokija, jo tur bieži sanāk stabos iemaukt. Teiksim pilsētas tūre 2 (city tour 2) :D.

Es:Sliktākais režīms iekš PT?

Martini: Drag race, pārāk īss manuprāt.

Es:Smieklīgākie/foršākie atgadījumi iekš PT?

Martini:Nodzinu Lapro rx7 ar savu harpi, tad vēl gļukošana biggrin un tad vēl kad nesen braucu ar panamu un līkumā pacēlu uz 2 riepam un apgāzos uz jumta (dažās vietās ir nežēlīgi liela saķere, tapēc dažkārt tā notiek)

Es: Stulbākie/nožēlojamākie gadījumi iekš PT?

Martini: Vai tādu ir daudz, piemēram kā es padiršu ar Cobru RS par 10līmeņiem mazākiem spēlētājiem.

Es: Vēl?

Martini: Nu vēl protams ir bijis tā ka es esmu izmantojos vecos BP (viņi trunkā nav redzami ) un pēc tam kauns zaudēt.

Martini: neskaitāmās reizes kad tieši pimajāsacīkstes aplī kaut kur ieskrienu visbiežāk pirmajā līkumā

Martini: Nevaru vairs atcerēties.

Es: Paldies par interviju ;)

ViesisDatums: Pirmdiena, 2012-10-15, 2:32 AM | Ziņa # 2
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

Aizrādījumi: ±
    Status:
    That's way more cevler than I was expecting. Thanks!
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas