Project Torque
    Otrdiena
    2024-05-14
    5:59 PM


    RSS
    Komandas vēsture - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forum » Project Torque » Komandas jaunumi » Komandas vēsture
    Komandas vēsture
    LettDatums: Sestiena, 2009-05-30, 5:03 PM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

    Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    turpinasu velak, tagad slinkums biggrin

    nSmyGCiZO1FvDatums: Pirmdiena, 2013-08-12, 10:50 AM | Ziņa # 2
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Par Windows 7 — uz mana 7 gadus vecā PC tas karās vismaz 2 rezies dienā, visnegaidītākajos momentos. Piemēram, gribu atvērt Skype vai pieslēdzu ar USB vadu telefonu un bladāc! zilais nāves ekrāns (Blue Screen of Death jeb BSD) un dators pārstartējas. Izveidoju Restore CD, un tiešām vienreiz pēc BSD viņš nespēja sevi salabot, nespēja vairs ielādēties. Ielieku Repair CD un domāju, ka nu viss būs OK, bet viņš paziņo, ka tajā CD nav nekā, ko varētu izmantot sistēmas atjaunošanai Nācās visu pārinstalēt. Un tā mēneša laikā jau divreiz esmu dabūjis to Windows pārinstalēt. Varbūt uz jaunākiem dzelžiem viņš strādā normāli, nezinu. Pirmais iespaids attiecībā uz stabilitāti ne visai. Tā jau uztaisīts smuki, daudz kas aizlienēts no Mac OS X, pat ļoti daudz. Vienīgā oriģinālā ideja ir Library, cepuri nost par tik foršu ideju! Bet kamēr Windows neatsakās no reģistra, tikmēr tas ir un paliek tas pats Windows, tikai ar citu fasādi
    EjrmTTYRDatums: Otrdiena, 2013-08-13, 2:42 AM | Ziņa # 3
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Gunti, laikam Tu esi šīs lapas radītājs un<a href="http://cdyqqjwfrx.com"> smnaiieks</a>? Paldies, bija priecīgs pārsteigums, kad gluži nejauši uzdūros Mac veltītai lapai latviešu valodā. Man patīk, kā Tu te esi apkopojis dažādas noderīgas saites īsā laikā atradu daudz vērtīgas info. Tā turpināt. Esmu Mac lietotājs kopš 1987.gada un pilnā mērā dalos ar Tevi sajūsmā par Apple hārdiem un softiem lai arī cik bērnišķīgi tas nebūtu.:) Bija viens brīdis, kad, pērkot jaunu laptopu, gandrīz pārgāju uz Windows ar OS8 bija grūti integrēties Latvijas datorvidē (nez kā tas gadījās, ka latvieši metās uz pīšļiem??) Tagad esmu laimīgs, ka to neizdarīju, un Sniedziņš ir atkal viens aizraujošs mājdzīvnieks!:)
    bST79TWYoIDatums: Trešdiena, 2013-08-14, 11:45 PM | Ziņa # 4
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Kādreiz mājās darbojos uz WinXP. Nebija nekādu problēmu. Tagad tikai darbā sanāk ar to<a href="http://asminlyvk.com"> dbaorties</a>. Arī nekādu problēmu. Bet, ja kas, tad atbalsta dienests tās atrisina. Nekad neesmu pazemojis citu OS. Pirms trīs gadiem nopirku pirmo Macintoshu, bet pret Windows nejūtu ne līdzjūtību, ne nicinājumu.Vienkārši patīk OSX un Aperture, jo hobijs ir fotogrāfija. Un Aperture ir tikai uz OSX.Snow Leopard pircējs Molā biju pirmais, un tas bija automātiski.Biju uzlicis caur BootCamp Win7. Labākais no MS. Nav ne vainas, bet atgriezties atpakaļ uz Win nav vēlēšanās.
    Forum » Project Torque » Komandas jaunumi » Komandas vēsture
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

    Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas