Project Torque
    Trešdiena
    2024-05-15
    5:21 AM


    RSS
    F1: Pirmajā rindā Vācijas GP - Hamiltons un Masa - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forum » Autosports » F1 » F1: Pirmajā rindā Vācijas GP - Hamiltons un Masa
    F1: Pirmajā rindā Vācijas GP - Hamiltons un Masa
    LettDatums: Svētdiena, 2008-07-20, 0:54 AM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

    Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    Uzrādot ātrāko apli jau pēc laika atskaites beigām, šodien par Vācijas GP kvalifikācijas braucienu uzvarētāju kļuva "McLaren" pilots Luiss Hamiltons. No pirmās rindas Hokenheimā startēs arī Felipe Masa ar "Ferrari".

    Pirmajā sesijā jau ātrāko rezultātu bija uzrādījis Hamiltons, taču dažas minūtes pirms beigām trasē nolēma doties abi "Ferrari" piloti. Gan Felipe Masa, gan Kimi Raikonens jau faktiski bija garantējuši iekļūšanu nākamajā kārtā, taču abi viņi uzstādīja savus labākos apļu laikus un pacēlās uz, attiecīgi, pirmo un otro vietu. Pēdējie pieci šajā kārtā bija Kazuki Nakadžima, Nelsons Pikē juniors, Rubenss Barikello un abi "Force India" piloti - Adrians Zutils un Džankarlo Fisikella.

    Otrajā kvalifikācijas kārtā ātrāko apli uzrādīja Hamiltons, bet neveiksminieku vidū šajā reizē "Toyota" pilots Timo Gloks, Niks Haidfleds no "BMW Sauber", kurš atkal piekāpās savam komandas biedram, kā arī Niko Rosbergs, Džensons Batons un Sebastians Burdē.

    Cīņā par pirmajām desmit vietām uz starta izskatījās, ka ļoti konkurētspējīgas ir abas "Ferrari" formulas, taču pēdējo sekunžu notikumi paradīja ko citu. Masam gan izdevās veikt lielisku lidojošo apli un tobrīd pacelties uz pārliecinošu pirmo pozīciju, ko vēlāk viņam atņēma Hamiltons, bet Raikonens nobrauca lēnāk kā iepriekš un tas viņam maksāja daudz.

    Izbraucot no trases pēdējā līkumā, trešo rezultātu tomēr uzrādīja Hamiltona komandas biedrs Heiki Kovalainens, bet pamatīgu pārsteigumu sagādāja Jarno Trulli, kurš atnesa "Toyota" nometnei fantastisku ceturto starta pozīciju. Tikai no trešās rindas Vācijas GP sāks Raikonens, turklāt viņam priekšā kvalificējās senais sāncensis Fernando Alonso no "Renault".

    Kvalifikācijas braucieni (Hokenheima, Vācija)

    Ņemts no delfi.lv, tabulu gans pats taisīju


    ViesisDatums: Piektdiena, 2014-01-10, 5:56 PM | Ziņa # 2
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    great interview. clear, real, deep enugoh, and great questions. keep doin em. i dig it. cars are one thing, the driver is the other part. its good to know a little bit more bout the local. i digg it.
    ViesisDatums: Ceturtdiena, 2014-02-06, 0:35 AM | Ziņa # 3
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Learning a ton articles. real cheap free health insurance comparehealthinsur.com health insurance these neat heliomeds.com woman levitra commercial from no exam life insurance bestlifeinsurpolicy.com union life insurance commercial
    Forum » Autosports » F1 » F1: Pirmajā rindā Vācijas GP - Hamiltons un Masa
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

    Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas