Project Torque
    Otrdiena
    2024-05-14
    0:29 AM


    RSS
    Galvenais! (Obligāti izlasi!!!) - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forum » Komandas » Galvenais » Galvenais! (Obligāti izlasi!!!)
    Galvenais! (Obligāti izlasi!!!)
    LettDatums: Pirmdiena, 2008-11-17, 3:00 PM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

    Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    Galvenais
    Tātad cik jau nopratāt tagad visas sezonas notiksies mazliet savādāk. Sistēma ir tāda - mēs sadalamies vairākās komandās, tādējādi būs lielāka konkurence un mēs ātrāk attīstīsimies. Sākumā katram komandas līderim ir pa komandai, bet ar laiku katrs varēs par naudu izveidot pats savu komandu (kad pašreizējās 3 komandas būs pilnas). Tu vari pieteikties jebkurā komandā, tikai tev jāgaida lai tevi apstiprina komandas līderis un Lett vai Martini (lai neizveidotos situācija ka vienā komandā savācas visie stiprie braucēji). Mēs vēl aizvien skaitamies kā viena komanda, tikai sacikstes notiks sadaloties vairākās komandās.

    Sacīkstes

    Katra komanda uz sacīkstēm sūtīs 2 savus braucējus. Ja sanāk tā ka kopā sanāk vairāk par 8 braucējiem, tad sacīkstes notiks pa vairākām daļām. Sacīkstes notiek katru nedēļu svētdien 21:00, pārēja informācija (izņemot paroles) tiek paziņota gan galvenajā lapā, gan šajā sadaļā. Paroles tiek iepostotas katrā komandas sadaļā. Notiek arī "ģenerāl meiģinājums" jeb treniņš. Tas notiek sestdienās 21:00, viss notiek tā kā parastajās sacīkstēs, arī braucēji iet tie kuri piedalīsies sacīkstēs.

    Komandas iekšējie pasākumi
    Komandas līderis var iedot pārējiem komandas biedriem kādus titulus, piemēram treniņu rīkotājs. Treniņu rīkotājs varētu rīkot komandas treniņus dažādās dienās. Var arī ievēlēt Co-līderi, kurš parūpētos par komandu ja līderis kaut kur pazūd. Pieškirt var jebkādu amatu kurš tev ienāk prātā. Komanda savā sadaļā var arī tāpat runāties, nevis par tieši komandas lietām, bet par citām lietām, kā piemēram īstā dzīve u.t.t...

    Par balvām
    Katru mēnesi, komanda kura saņem vissvairāk punktu kopvērtējumā, dabū visas balvas. Komandas kurai vissmazāk veicies 3 mēnešos, labākajam braucējam pieškir 510AP, lai tas varētu ieguldīt naudu lai kļūtu ātrāks sacīkstēs, un iespējams izcinītu uzvaras.

    Noteikumi:
    1)Komandā nevar būt vairāk par 5 cilvēkiem

    Balvas:
    1.Vieta - 1550AP
    2.Vieta - 1040AP
    3.Vieta - 1040AP
    4.Vieta - 510AP
    5.Vieta - 510AP

    Jautājumus prasiet tieši šajā topikā, ne skype, ne personīgajās ziņās un citās vietās neatbildēšu.


    ViesisDatums: Ceturtdiena, 2012-08-02, 9:58 PM | Ziņa # 2
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    CityGames.lv saka:Ralf, grūtniece visus uzdevumus nevarēs izlpidīt, bet tāpēc ir komanda, kura varēs izlpidīt! Uzdevumi būs dažādi, vieniem tie liksies vienkārši, citiem sarežģīti, bet vairumā gadījumu, visi ir izlpidāmi, precizēšu, visi ir izlpidāmi! Vienam tas prasa vairāk padomāt, saņemties, citam mazāk! Principā- pastaiga pa pilsētu ar dažām jautrām aktivitātēm
    Forum » Komandas » Galvenais » Galvenais! (Obligāti izlasi!!!)
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

    Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas