Nepabeigts! Tātad pēdēja laikā nodarbojos ar glitchingu. Kas tas ir? Patiesībā grūti paskaidrot, bet to es paskaidrotu tā: Tā ir kaut kāda darbība, kas piemāna serveri. Rezultāti var būt dažādi - Tu vari iegūt dažādas lietas (par brīvu, piemēram AP, noteiktas automašīnas, backpack items), tikt visādās vietās kur tev nevajadzētu un citas lietas. Kā tas tiek piemānīts, grūti paskaidrot. Pašlaik lielākoties nodarbojos ar vietu glicth, vēlāk iespējams uzsākšu citu veidu glitch'us. Lai nodarbotos ar Glitchingu, vajag būt labam prātam - Jādomā kā varētu apmānīt serveri, un kurās vietās tas jādara. Man vietu glitchings jau ir diezgan augstā līmenī, tomēr ir lietas kuras vajag vēl noslīpēt. Nevienam neteikšu kā to var darīt, galvenokārt divu iemeslu dēļ: 1)Patīkami apzināties ka tu vari darīt lietas, ko lielāka daļa nemāk, 2)Jo vairāk cilvēku zin kā glitchot, jo lielāka iespēja ka spēles veidotāji par to uzzinās un uzlabos spēli lai tā nevarētu. Ja piepildās otrais variants, glitching vēlaizvien ir iespējams, bet nu jau daudz grūtākā līmenī. Tātad esmu apmācījis Girtu, un nevienu citu neapmācīšu. Liels paldies vienam cilvēkam kurš man iemācīja glitchot (pamatus, lielāko daļu esmu iemācījies pašceļā). Vissvairāk man patīk glitchot Serpentine vai arī California downtown, jo tajās mapēs var diezgan daudz glitchot. Mud arī ir diezgan daudz glitchu, bet dotu priekšroku 2 iepriekšminētām mapēm. Galu galā katrā mapē ir ko glitchot. Domājams daudziem interesē ka dabūt par brīvu automašīnas caur glitch'ing - To var darīt shop, es nemāku, bet ir cilvēki kas māk, un viņi to rūpīgi sargā un nevienam nesaka (un nepērk visu pēc kārtas, jo tas ir daudz vieglāk pieķert). Tāka tev nāksies visu vienam pašam mācīties, un domāt ar galvu. Labi jau rakstu te par daudz, gan jau ka ideju sapratāt :D. Tātad šajā topikā apspriedīsimies par glitchingu, un liksim bildes ;).
Dažas manas bildes:
(augšējais attēls) Iespaidīgs ātrums... Esmu sasniedzis 492km/h. iespaidīgi ne? Tāds kā speed glitch + place glitch
(augšējais attēls) Šādi izskatās glitch kad tu brauc pa pazemi
(augšējais attēls) Mežs
(augšējais attēls) Redz cik auksti es tiku
(augšējais attēls) tas pats ka iepriekšējā, tikai mazliet uz priekšu pabraukts
Kā redzat bildēs, saprast kas katrā glitchā notiek ir pavisam pagrūti. Bildēs kur niki nodzēsti - tie ir citi glitcheri.
Girta glitchi:
Es pats šodien taisos vēl nopirkt Bagiju priekš viena vieda glitch. Tagad glitchošu mapēs ar Subaru un bagiju.