Project Torque
    Ceturtdiena
    2024-05-16
    0:49 AM


    RSS
    Kas ir "Project Torque" + kur viņu dabūt. - Forum Galvenie
    [ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Forum » Project Torque » Project Torque » Kas ir "Project Torque" + kur viņu dabūt.
    Kas ir "Project Torque" + kur viņu dabūt.
    LettDatums: Otrdiena, 2009-05-05, 5:02 PM | Ziņa # 1
    Administrators
    Grupa: Administrators
    Ziņas:2585
    Reputācija:12 ±

    Aizrādījumi: ±
    Status: Izlogojies
    Raksts nepabeigts!!!

    "Project Torque" ir MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game) kuru izstradaja "Invictus-Games Ltd." un publiceja "Aeria Games & Entertainment". Neskatoties uz to ka speli var spelet par brivu, "Project Torque" piedava lielisku pieredzi gan pa asfaltu, gan pa granteni u.t.t...
    Spele ir gan izdomatas automasinas (kas ir balstitas uz istajam, tikai lai nevajadzetu pirkt licenzi mazleit izskatu parveido) un ari istas automasinas (licenzetas).

    Spele piedava lielisku 3D grafiku un audio efektus. Si spele piedava realistisku ista-laika bojajumu sistemu un modernakos grafikas efektus. Automasinas ir pilniba uzlabojamas - Var uzlabot gan arejo dizainu gan dzineju, riepas, bremzes un daudzas citas lietas. Spelei ir ari atkartojumu iespeja un realistiski skanas efekti - viss dzivaja, caur internetu, kopa ar istiem, dziviem pretiniekiem.

    Uzlabo savu automasina ka velies! Piedalies turniros un vine lieliskas balvas! Piespied pedali grida lai klutu slavens un uzstaditu jaunus rekordus! Vai ari brauc cauri visam mapem pec kartas musu "jautribas" rezimos un labi pavadi laiku. Lai ko tu ari izveletos, ja tu esi ists auto fans, tu dabusi neazmirstamas atminas. "Project Torque" apsola tev pieredzi kadu tu vel nebusi sanemis jebkura saciksu spele uz pasaules!

    Nokačāt "Project Torque"



    ViesisDatums: Trešdiena, 2010-04-14, 9:26 PM | Ziņa # 2
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    nevaru ieiet spele no orginala servera rada Ip partraukums uz nenoteiktu laiku ko man dariit ?
    ViesisDatums: Svētdiena, 2012-08-05, 9:07 AM | Ziņa # 3
    Grupa: Viesi
    Ziņas:
    Reputācija: ±

    Aizrādījumi: ±
    Status:
    Rating I used this along with the Miwaukee 12 volt and I am beyond imspsered with both of these. It is very compact and the power was great; although, I wouldn't recommend putting 2 9/16 self-feed bits on it, but for general drilling purposes this is above and beyond anything you would ever need. I was imspsered with the smooth functioning of the tool, when I barely pushed the variable speed trigger you couldn't even hear the gears moving and when I did this with the Makita compact version it immediately made a loud buzzing sound. Although, I appreciate some other brands, but Milwaukee always seems to be superior.
    Forum » Project Torque » Project Torque » Kas ir "Project Torque" + kur viņu dabūt.
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:

    Copyright MyCorp © 2024
    Tiek izmantotas uCoz tehnoloģijas